Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Digitalt møte: Osloskolen – hvor er vi på vei og hvor skal vi?

16. desember, 2020 19:00 - 21:00

Det stormer i Osloskolen. Elevenes resultater går feil vei. En hel seksjon i Utdanningsetaten har gått av i protest, flere rektorer skriver i Aftenposten at Osloskolen er en førerløs farkost, og Skolelederforbundet uttrykker sterk bekymring over manglende fokus på lesing, skriving og regning.
Etter omorganiseringen av Utdanningsetaten forteller skoler at de står mer alene i en krevende hverdag. De blir ikke lenger spurt om hvordan det går med elevenes resultater i lesing og regning. Det fører til større forskjeller mellom Oslos nesten 200 skoler.
Nylig kom resultatene av de nasjonale prøvene. Disse viser at for andre år på rad er det flere elever i Osloskolen som ligger på de laveste mestringsnivåene, og færre på høyeste mestringsnivå. Også kartleggingsprøvene i 1.-3. klasse viser at flere elever sliter med lesing og regning, og at andelen elever i samme elevkull som sliter øker.
Onsdag 16. desember inviterer Oslo Høyre til digitalt møte for å diskutere kursen i Osloskolen – hvor er vi på vei og hvor skal vi?
I møtet deltar blant annet leder av Civita, Kristin Clemet, og tidligere skolebyråd i Oslo, Anniken Hauglie. Høyres gruppeleder i Oslo bystyre, Øystein Sundelin, vil lede sendingen.
Det blir anledning til å stille spørsmål i kommentarfeltet når sendingen starter på Oslo Høyres Facebookside.

Detaljer

Dato:
16. desember, 2020
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/408611770273878/

Arrangør

Oslo Høyre
E-post:
oslo@hoyre.no