Laster Hendelser

« Alle aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kom og møt Høyres ordførerkandidat i Ullern

Tirsdag 09. april 2019 kl. 19.00 - 21.00

Kjære medlemmer av Ullern Høyre.

Hvilket Ullern vil vi ha om 20 år?  Velforeningene i Ullern er invitert til å si fra om dette på et åpent møte som Ullern Høyre arrangerer tirsdag 9. april kl 19.00 i Hoffsveien 48.

Fremst blant dem som vil lytte til velforeningene, og svare på det de tar opp, blir Saida Begum, som er Oslo Høyres ordførerkandidat.

Dette blir et åpent møte – også for dem som ikke er medlem av Høyre. Ta gjerne med en venn.

Under møtet vil 7 – 8 velforeninger få ordet først. De vil få tre minutter hver til å gi et muntlig svar på dette: «Hvilket Ullern vil vi ha om 20 år».

Etter at velforeningene har hatt ordet, vil ordførerkandidat Saida Begum gi et svarinnlegg. Så åpner vi for diskusjon, der alle som er på møtet kan få uttale seg (korte innlegg).

Hoffsveien 48 er ca 12 minutters gange fra Smestad t-bane-stasjon. Dette er i bydelsadministrasjonens lokaler, med avgiftsparkering rett utenfor.

Vi har invitert de velforeningene vi fant en e-post-adresse til. Kjenner du til en velforening som burde delta og kanskje ikke har fått e-post fra meg, så si gjerne fra til dem. (Og til meg, i fall de vil ha ordet).

Velkommen!

Med vennlig hilsen
Hermann Smith-Sivertsen,Leder,
Ullern Høyre,
Mob 9222 3685

 

Detaljer

Dato:
tirsdag 09. april 2019
Tid:
19.00 - 21.00

Arrangør

Ullern Høyre
Epost:
ullern@oslohoyre.no

MOTTA NYHETSBREV

GJØR EN FORSKJELL

Bli medlem her