Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Valgkampskolering: Den gode velgersamtalen – 18.mai

18. mai, 2021 18:00 - 19:30

Bli med å gjør Erna Solberg historisk! Stortingsvalget nærmer seg, og nå er det på tide å begynne valgkampen. Oslo Høyre er klare til kamp med nye verktøy i hånd, der vi skal vinne valget ved å ha de beste samtalene med velgerne.

18. og 19. mai, fra kl. 18-19.30 inviteres du som medlem av Oslo Høyre til skolering. Det er samme opplegg begge dager, så velg den dagen som passer deg best.

I løpet av skoleringen vil du lære metoder, få en rekke tips og triks om hvordan du bygger en interessant og dynamisk velgersamtale, hvordan du håndterer innvendinger og hvordan du hjelper velgeren til å forstå at Høyre har det beste svaret på det den enkelte er opptatt av.

I årets valgkamp skal vi ringe 114.000 «telefonsamtaler med velgere» som en ny og smittevennlig kanal for å oppnå direkte velgerkontakt. Vi har gjennomført kontinuerlig testing fra november, og har svært positive erfaringer så langt. I løpet av skoleringen vil vi også demonstrere ringsystemet vi skal benytte.

Samtalemetodikken dere vil lære funger svært godt på telefon, men kan også benyttes på husbesøk, morgenaksjoner og stand.

Påmelding til valgkampskolering 18 mai: https://oslohoyre-no.zoom.us/meeting/register/tZYtfuqqrzspGt3z8IeC6siTtJ8NnlkOZvTg

Detaljer

Dato:
18. mai, 2021
Tid
18:00 - 19:30
Hjemmeside:
https://oslohoyre-no.zoom.us/meeting/register/tZYtfuqqrzspGt3z8IeC6siTtJ8NnlkOZvTg

Sted

Online event

Arrangør

Oslo Høyre
E-post:
oslo@hoyre.no