Høyre med rent flertall i bydelsutvalget

Jens Jørgen Lie ble valg til ny leder av bydelsutvalget i Frogner bydel

Frogner Høyre 30.09.2015 kl. 10.27

Høyre fikk rent flertall i bydelsutvalget i Frogner

Valgets store opptur var resultatene i bydelsvalget i Frogner bydel. Høyre gjorde et meget godt valg.

Frogner Høyres nye BU-gruppe består av totalt 19 representanster.  Vi har med dette fått et meget godt mannskap som skal styre bydelen de neste fire årene.

[divider_line]

Tekst: Lene Haug

Publisert 20. september 2015[divider_line]

Ny og populær BU-leder

[framed_box width=»300px» align=»right»]

Nyttige lenker

[/framed_box]

Jens Jørgen Lie blir ny leder av bydelsutvalget i Frogner. Han stilte til valg som Høyres BU-lederkandidat og vil bli valgt som ny BU leder på det konstituerende møtet i bydelsutvalget 10. november.

Han var forhåndskummulert som nummer en på listen, så det var i grunnen aldri tvil om at han ville bli valgt som BU-leder. Gledelig er det likevel at hans kandidatur var så populært at at han fikk hele 1612 ekstra personsstemmer. Dette vil gi han en flying start i den nye jobben som leder for bydelsutvalget i Oslos mest folkerike bydel.

Jens Jørgen Lie overtar staffettpinnen etter Bjarne Ødegaard som har vært BU-leder fra Frogner bydel og opprettet og lengre enn det.

Frogner Høyres nye gruppeleder

Beate Brovik Auke var også forhåndskummulert sammen med Lie. Hun gjorde en strålenede innsats i Bydelsutvalget i foregående periode.

Hun ble valgt som gruppeleder på det konstituerende gruppemøtet i den nye gruppen 26. september.

Jobben som gruppeleder tar hun over etter Carl-Henrik Bastiansen som har fungert som gruppeleder siden sommeren 2014. Beate Brovig Auke er også en svært populær lokalpolitiker, hun fikk hele 822 personsstemmer.

Disse fikk også fast plass

Frogner Høyre hadde kun to kandidater på sikker plass, de øvrige måtte kjempe om personsstemmer i valgkampen. Nominasjonskomitéen var opptatt av at det er velgerne som skal avgjøre mest mulig.

Velgerne har talt og de øvrige som fikk fast plass i Bydelsutvalget er (i rangert rekkefølge)

Varamedlemmer

Som varamedlemmer ble følgende valgt (i rangert rekkefølge):

MOTTA NYHETSBREV

GJØR EN FORSKJELL

Bli medlem her