Sentrumsforeningene med venner til Holmenkollen og tilbake

Sentrumsforeningene med venner til Holmenkollen og tilbake

Bortsett fra på valgdagen – er det viktigste for Høyres sentrumsforeninger med venner å delta – ikke nødvendigvis å vinne.

Frogner Høyre 13.05.2014 kl. 09.56

Tekst og foto: Hans Magnus Borge

Magnus Guderud løp første etappe

Magnus Guderud løp første etappe

Dette lå i bunnen da man stilte lag til årets Holmenkollstafett. Men forberedelsene og ikke minst antrekket var ikke mindre seriøst for det. Her satser man alt. Lagleder Terje Bratland- innkjøpt fra Fredrikstad for en betydelig, men hemmelig sum – holdt en peptalk før start. Spesielt viktig med korrekt veksling. Her kan fort verdifulle tiendedeler gå tapt. Manager Lene dirigerte sine tropper med fast og entusiastisk hånd – samtidig som hun organiserte standen. Budskapet til de forbipasserende var at de nå har en anledning til å utforme Høyres valgprogram. Medlemskap i Høyre er viktig her.

Terje Bratland går i mål etter å ha gitt allt.

Terje Bratland går i mål etter å ha gitt allt.

Terje Bratland ga alt i en siste sluttspurt inn mot mål.

Så til det sportslige. Vi startet i siste pulje. Veldig viktig å holde interessen til slutt. Magnus Guderud fikk æren av å starte for Høyres sentrumsforeninger. I friskt driv for han oppover Geitemyrsveien. Vi trakk så ned til Bislet for å sikre oss innspurten. Etter ca 1 ½ time spurtet lagleder og ankermann Terje inn på Bislets røde dekke. Helt tydelig at han hadde tatt ut alt – ”gått ned i kjelleren” som det heter – for å sikre en god tid. Det holdt dessverre ikke helt til seier.

Kommer Solbergtoddy på dopinglisten??

Kan de andre ha dopet seg? Men det er vel farlig å stille slike spørsmål. Vi kan jo risikere at ”Solbergsaft” kommer på dopinglisten.

Flere bilder her.

IMG 9876


Marie Kristine Kroken, Nordstrand Høyre, Tone Kristiansen St.Hanshaugen Høyre og Bjørn Bangvoll fra Frogner Høyre

MOTTA NYHETSBREV

GJØR EN FORSKJELL

Bli medlem her