Valgkampen 2015

Bilde fra fotoshoot for BU-kandidater og bystyrekandidater i Frognerparken

Frogner Høyre 05.08.2015 kl. 12.56

Bli med på valgkampen!

[framed_box width=»300px» align=»right»]

Nyttig informasjon om valget

[/framed_box]

Frogner Høyre har ambisiøse planer for valgkampen 2015 og den offisielle starten går av stablen mandag 10. august. Det er samtidig som forhåndsstemmingen starter.

Vi satser på fire forskjellig hovedaktiviteter:

jensFrogner Høyres BU-lederkandidat Jens Jørgen Lie trenger DIN innsats i valgkampen.

Frogner Høyres BU-lederkandidat Jens Jørgen Lie trenger DIN innsats i valgkampen.

Påmelding må skje via Doodle

Det er svært viktig at all påmelding blir registrert i Doodle. Vi bruker Facebook eventer får å markedsføre og rekruttere folk til en del av aksjonene, men det er ikke til påmelding.

Dersom noen har problemer med å registrer påmeldinger i Doodle så send e-post, sms eller ring til meg så hjelper jeg deg. (Lene Haug: lene@frognerhoyre.no eller 91697833)

Valgkampboden

Beate Brovig Auke er forhåndskummulert på BU-listen og Frogner Høyres gruppelederkandidat. Hun skal stå på i hele velgkampen og håper å se DEG

Beate Brovig Auke er forhåndskummulert på BU-listen og Frogner Høyres gruppelederkandidat. Hun skal stå på i hele velgkampen og håper å se DEG

Det å holde valgkampboden åpen i mest mulig av åpningstiden til forhåndsstemmeboden er hovedfokuset for oss i år.

Åpningstidene er mandag til fredag 10-1900 og lørdager 10-1800 fra og med mandag 10. august til og med fredag 11. september.

Valgkampboden åpner mandag 10. august. Da håper vi at det kommer veldig mange slik at vi kan farge Majorstuen blå!

Valgkampboden blir plassert på Majorstuetorget/Blomstertorget foran Krogh Optikk.

 

ola-lite

Frogner Høyres leder Ola Kvisgaard er nummer 11 på bystyrelisten. Han håper å se DEG ofte

Det er delt inn i fire vakter:
10-12
12-14
14-16
16-19

Det er lagt opp til maksimalt fire personer som kan melde seg på til hver vakt, og disse har da hovedansvaret. Elenor Holter vil være til stede på de fleste vaktene 10-12 og Giske Stang på de fleste fra 12-14. Ola Kvisgaard og Lene Haug er hovedansvarlige for vakten fra 14-16. Det er selvsagt fritt frem for alle å møte opp til innsats ved boden.

Vi kan stort sett også benytte oss av Majorstuetrappen i tillegg derso vi blir mange og det er mulig å stå på flere steder rundt i krysset samt å ha å møte folk som kommer med t-banen i rushtiden.

Meld deg på:

[button size=»large» align=»center» full=»true» link=»https://frogner.doodle.com/ag42ccgkhy6xup6y» linkTarget=»_blank» color=»blue» bgColor=»rgba(63,95,152,1)»]Påmelding til bemanning av fast bod i Doodle[/button]

Morgenaksjoner

Frogner Høyres kampanjeleder Lene Sundfær Haug er bystyrekandidat i tillegg og kommer til å delta hver eneste dag. Hun trenger DIN hjelp.

Frogner Høyres kampanjeleder Lene Sundfær Haug er bystyrekandidat i tillegg og kommer til å delta hver eneste dag. Hun trenger DIN hjelp.

Vi skal ha første morgenaksjon mandag 10. august i forbindelse med at forhåndsstemmingen starter.

Deretter tar vi en pause frem til mandag 17. august med morgenaksjonene. Fra da av blir det morgenaksjoner mandag til og med fredag. Vi satser på å være to steder hver morgen. Basen blir likevel Majorstuen der vi serverer kaffe hver morgen. Det er bare å melde seg på så avtaler vi nærmere om hvor du skal møte opp for hver enkelt dag.

Tirsdagene 18 og 25. august samt tirsdag 1. september skal vi ha morgenaksjoner i andre bydeler. Ola Kvisgaard  er ansvarlig for å koordinere og for å kjøre ut kaffen.

Den siste uken i valgkampen blir det dessuten morgenaksjon også på fredagen 11. september og vi skal selvsagt har morgenaksjon på valgdagen 14. september.

Meld deg på:

[button size=»large» align=»center» full=»true» link=»https://frogner.doodle.com/uh9nycx5uhggqkb8″ linkTarget=»_blank» color=»blue» bgColor=»rgba(63,95,152,1)»]Påmelding til morgenaksjoner Doodle[/button]

Lokale runder med husbesøk

Elenor Holter er BU-kandidat - hun stiller alltid opp og er aktiv i Senior Høyre.

Elenor Holter er BU-kandidat. Hun stiller alltid opp i valgkampen og har påtatt seg hovedansvaret for å bemanne valgkampboden på formiddagene. Hun trenger DIN hjelp

Oslo Høyre arrangerer sentrale husbesøksaksjoner mandag-torsdag i hele valgkampen. Forskjellige bydeler blir besøkt hver gang.

Påmelding til sentralt organiserte husbesøk skjer via Oslo Høyre
Meld deg på her >>

I tillegg skal vi ha lokalt organiserte husbesøk cirka to ganger i uken. Det blir ekstra innsats i 100-timerskampanjen/innspurten siste uken, med husbesøk også på fredag og lørdag.

Vi satser dessuten på vandreaksjoner/husbesøk til butikker og kaféer fredag 28. og lørdag 29. august og fredag 4. og lørdag 5. september.

De øvrige dagene deltar vi på Oslo Høyres sentrale opplegg.

Meld deg på til lokale husbesøk her:

[button size=»large» align=»center» full=»true» link=»https://frogner.doodle.com/9abvwz3vmfxzm3ci» linkTarget=»_blank» color=»blue» bgColor=»rgba(63,95,152,1)»]Påmelding til lokale husbesøksaksjoner Doodle[/button]

Les mer om husbesøksplanene >>

Lørdagsstander

Vivian Ellingsen Godtaas er tredjekandidat på Frogner Høyres BU-liste.

Vivian Ellingsen Godtaas stiller til valg i BU og lover iherdig innsats, Hun håper at DU blir med.

Det blir stander på lørdagene fra og med lørdag 22. august. Her følger detaljinformasjon om lørdagsaktivitetene.

Fordeling av oppgaver og oppmøtesteder skjer på torsdag/fredag hver uke i forkant av aksjonene.

Dere melder dere bare på når det gjelder tidspunkt via Doodle og ikke sted, men det er selvsagt lov til å komme med ønsker.

Afterstand hver lørdag.
Vi legger opp til sosiale debrief hver lørdag ettermiddag. Mer informasjon kommer, men det starter kl. 1800 og blir lagt opp til at folk kommer som de er, gjerne rett fra stand.

Hermann Kopp er både bystyrekandidat og BU-kandidat. Han skal stå på dobbelt så mye og håper at DU også blir med.

Hermann Kopp er både bystyrekandidat og BU-kandidat. Han skal stå på dobbelt så mye og håper at DU også blir med.

Lørdag 15. august
Vi holder boden åpen ca 10-12 , stenger under sentral valgkampåpning og åpner igjen fra ca 14-18.

Det er ønskelig at flest mulig blir med til Majorstuen ette valgkampåpningen slik at vi kan ha en stor aksjon med utgangspunkt fra boden.

Kl. 1800 blir det årets første Afterstand for alle medlemmer. Sannsynligvis på Fru Burums. Mer informasjon følger.

Lørdag 22. august

 • Politikerbenk ved boden med kaffe og vafler.
 • Sykkelstand fra Aker Brygge til butikken på Bygdøy.
 • Stand ved Slottparken/Parkveien
 • Stand ved butikken på Bygdøy
 • Aker Brygge
 • Solli Plass

Lørdag 29. august

 • Majorstuetrappen med vafler, kaffe og politikerbenk
 • Frognerveien
 • Vika
 • Riddervolls plass
 • Hegdehaugsveien/Oscarsgate
 • I tillegg holder vi boden åpen
 Birgitte Langballe er ny som BU-kandidat men har mye erfaring med kampanje som medlem i kampanjeutvalget. Hun gleder seg til å treffe DEG

Birgitte Langballe er ny som BU-kandidat men har mye erfaring med kampanje som medlem i kampanjeutvalget. Hun gleder seg til å treffe DEG

+ vandreaksjon – husbesøk til butikker og kaféer.
Se husbesøk for påmelding

Lørdag 5. September

 • Boden med politikerbenker og kaffe
 • Bygdøy
 • Vika
 • Frogner Plass
 • Solli

+ vandreaksjon – husbesøk til butikker og kaféer.

Lørdag 12. September – markedsdag i Bogstadveien og siste lørdag før valget

 • Valkyrie plass storaksjon – kanskje med lam… politikerbenker og dessuten appeller fra scen
 • Majorstuetrappen med ballonger om vi får støtte
 • Bygdøy
 • Aker Brygge
 • I tillegg holder vi boden oppe

Det blir dessuten husbesøk på lørdag ettermiddag.

Meld deg på

[button size=»large» align=»center» full=»true» link=»https://frogner.doodle.com/dwavqzdahctap666″ linkTarget=»_blank» color=»blue» bgColor=»rgba(63,95,152,1)»]Påmelding lørdagsstander i Doodle[/button]

Vi stiller opp og gleder oss til å se DEG:

Hans Magnus Borge er BU-kandidaten som alltid smiler og aldri sier nei til litt arbeid.Marcus Bøhn er ny som BU-kandidat. Han er aller mest opptatt av kulturpolitikk og aktiv både i Frogner Høyres redaksjon og kampanjeutvalgMette Langfeldt Sinding er BU-kandidat med erfaring fra BU-gruppen. Hun stiller opp på det meste og er også medlem i kampanjeutvalget

Hans Magnus Borge og Marcus Bøhn er henholdsvis veteraner og helt nye som kandidater til bydelsutvalget. Mette Sinding har bidratt i Frogner Høyre i mange år, hun er BU-kandidat med erfaring. Jens Crhristian Blix har vært med på mange husbesøk og standaksjoner men er ny som BU-kandidat.

Jens Christian Blix stiller som BU-kandidat for første gang.13 av Frogner Høyres 30 BU- og bystyrekandidater i Frognerparken

MOTTA NYHETSBREV

GJØR EN FORSKJELL

Bli medlem her