Hjertesak: Bli kjent med Saida Begum

Bli kjent med Saida Begum

Saida Begum er statssekretær for arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen. I den perioden har hun permisjon fra bystyregruppen. Saida Begum var Høyres ordførerkandidat i Oslo foran kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019.

Lynrask CV:

  1. Politisk: Bystyrerepresentant siden 2011, politisk rådgiver, fraksjonsleder for kultur- og utdanning, og nå ordførerkandidat.
  2. Jobb: Advokatfullmektig hos advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA
  3. Utdanning: Master i rettsvitenskap

Politisk forbilde?

Ine Eriksen Søreide. Et av de første politiske innleggene jeg hørte da jeg meldte meg inn i Unge Høyre, var det Ine som holdt. Ine er en utrolig saklig og kunnskapsrik politiker, samtidig som hun er veldig varm og imøtekommende.

Hvorfor vil du bli ordfører?

Det er en unik mulighet til å representere hele byen, og gir meg mulighet til å jobbe for det jeg brenner mest for: Jobbe for at Oslo er byen der barn og unge har de beste mulighetene for å lykkes. Som Oslojente kjenner jeg byen utrolig godt. Jeg har vokst opp i en by jeg elsker, og vil bruke mitt engasjement til å bidra til at enda flere får det samme forholdet til Oslo som den beste byen å vokse opp, arbeide og bo i.

Mindre kjente talenter vi bør vite om?

Jeg er en skikkelig bokorm, og kan sluke en bok om dagen. Da jeg leste de tjukke Harry Potter-bøkene døgnet jeg for å bli ferdig. Jeg klarer ikke legge fra meg en god bok.

Fun facts om deg selv?
Nyfrelst el-sparkesyklist som aldri har sittet i førersetet i en bil.

MOTTA NYHETSBREV

GJØR EN FORSKJELL

Bli medlem her