Knut Tore Meiner

Fødselsår: 

1956

Yrkestittel: 

Arbeidende styreformann

Bydel:

Nordre Aker 

Utdanning:

 

Hvilke politiske saker er du mest opptatt av? 

Mangfold i alle former og fasonger. At Oslo skal være en trygg by for liten og stor – i øst og i vest.

Jeg er også opptatt av at Oslo ikke bare skal være en by for innflyttere på «løkka». Vi må finne gode kompromisser når det gjelder trafikk og samferdsel slik at også bilister kan bevege seg mot sentrum slik at vi fortsatt får en levende sentrumskjerne som kan tilby både gode, spennende handleopplevelser og spennende restaurantbesøk.

Er i tillegg opptatt av at det tilrettelegges for gode fritidsaktiviteter for barn og unge. Vi kan ikke være bekjent av å ha landets dårlige fasiliteter for idrett.

Hvorfor har du lyst til å stille til valg for Oslo Høyre? 
Fordi Oslo trenger et skifte til en mer stabil og forutsigbar ledelse.

Hvilke erfaringer og kvalifikasjoner vil du fremheve ved deg selv? 
Jeg er et konkurransemenneske som liker dårlig å tape. Liker derimot godt å jobbe hardt for å vinne. Er kreativ. Og en lojal lagspiller. Har lang yrkeserfaring både fra nasjonale medier som journalist og sjefredaktør. Har de siste 20 årene drevet egen virksomhet og har erfaring i å lede virksomheter fra 100-10 personer.

Hva er ditt favorittsted i Oslo?
Ikke lett å velge ett. Foreslår derfor to: Skeidbanen – eller Nordre Åsen Idrettsanlegg, som det offisielt heter. Dessverre vanskjøttet av dagens bystyre. Og Maridalen. Tenk å ha noe sånn «midt» i en storby.