100 timer igjen

100 timer

Om under 100 timer stenger valglokalene.

Nå gjelder det å stå på med det gode arbeidet til siste minutt.

Nå har vi under hundre timer igjen til å sikre valgseieren.

Torsdag ettermiddag åpnet Erna Solberg og Nikolai Astrup 100 timers-kampanjen på Høyres Hus.

– Vi gir oss ikke før stemmeboksen er lukket og stemmene begynner å telles opp, sa Erna Solberg.

-Min oppfordring nå er at alle snakker med venner, naboer, banker på dører, gjør alt som skal til slik at ikke ett menneske som kan tenke seg å stemme Høyre glemmer å stemme eller blir litt usikker de siste dagene, sa Erna Solberg.

Blir du med?

Er du med inn også de siste timene?

Dette er hva du kan gjøre for å hjelpe:

1 Husbesøk

Vi drar sammen fra Høyres hus og møter velgerne ansikt til ansikt. Det er morsomt og veldig hyggelig. Husbesøk ermorsomt og effektivt. Dørbank er noe av det viktigste vi gjør i valgkampen. Se hvilke dager vi går husbesøk.

2 listebærer

Vi har et stort behov for listebærere mange steder i byen. 10 prosent bestemmer seg for hva de skal stemme på i selve valglokalet. Derfor er det viktig at Høyre står utenfor valglokalene og deler ut Høyres liste til de som skal stemme.

Har du noen timer til rådighet søndag eller mandag, ber vi deg sende oss en e-post: [email protected] for å få tildelt et ledig sted. Spesielt har vi behov på mandag da valglokalene er åpne fra 09-21.

3 Delta lokalt der du bor

Bydelsforeningene over hele Oslo aksjonerer de siste 100 timene, meld deg derfor på til din lokalforening, hvis du ikke allerede har gjort det. Du finner bydelsforeningene på Facebook, eller send oss en e-post på [email protected]

4 Synlig på nett

De siste 100 timene skal vi også møte velgerne gjennom digitale kanaler. Du kan hjelpe oss å bli mer synlig på nett gjennom å dele våre nyheter på Facebook og Twitter. Eller besøk vår kampanjeside for å finne nyheter du vil dele med dine venner.

Sammen er vi ett lag, fra samme by!

TUSEN TAKK FOR DITT BIDRAG!

 

 

Siste nyheter