Bård Standal

Bård Standal

Jeg er tidligere leder av Frogner Høyre og har vært aktiv i partiet i over 20 år. Jeg bor på Skarpsno med min kone og to barn hvor det ene nyter godt av bydelens gode barnehagetilbud mens det andre gleder over at Høyre har gjort Osloskolen til landets beste. Når jeg ikke driver med politikk jobber jeg som direktør i Orkla.

Levende bydel

For meg er det viktig at Frogner skal være en levende og sammensatt bydel hvor det er plass til alle. Det skal være like naturlig å by bydelen for studenter, småbarnsforeldre og gamle. Både de som ønsker å gå en tur eller slappe av i en av bydelens grønne lunger og de som ønsker å benytte seg av kulturtilbud eller kose seg med venner på et av bydelens mange utesteder skal få sine behov tilfredsstilt. Dette stiller krav til at vi har en bydel som setter brukere og innbyggere i sentrum for sine aktiviteter.

Skape muligheter

Vår rolle som politikere skal ikke være å tre våre ideer og løsninger ned over hodet på byens innbyggere, men å skape rom og muligheter for at innbyggerne kan skape den bydelen de vil ha.

[framed_box width=»300px» allign = «left»]

Sosiale medier:

Facebook: https://www.facebook.com/bstandal?fref=ts

Linkedin: https://no.linkedin.com/in/bstandal

Twitter: https://twitter.com/bstandal

[/framed_box]

Siste nyheter