Bjarne Ødegaard tar ikke gjenvalg

Tar ikke gjenvalg i 2015

Sittende BU-leder i Frogner bydel, Bjarne Ødegaard har gitt styret beskjed om at han ikke er kandidat til vervet som BU-leder ved valget i 2015. Han er heller ikke kandidat til andre posisjoner i Bydelsutvalget.

Les mer om Bydelsutvalget i Frogner Bydel

Bjarne Ødegaard går av etter valget i 2015. Han forlater ikke politikken og vil fortsatt være aktiv, både som leder av Bygdøy Høyre og ikke minst i den nylig nedsatte nominasjonskomitéen som blant annet har som jobb å finne en som kan bli hans etterfølger.

BU-leder siden før Frogner var en bydel

Bjarne Ødegaard har lang fartstid som BU-leder. Han har vært leder bydelsutvalget siden Frogner Bydel ble opprettet, etter bydelsreformen i 2004.

Fra 1999, og frem til reformen, var han leder av av bydelsutvalget i bydelen Bygdøy-Frogner.

Frem til 1. januar 2004 hadde Oslo 25 bydeler,  da ble antallet redusert til 15. Uroanienborg-Majorstuen bydel ble slått sammen med Bygdøy-Frogner til den nye store bydelen Frogner som er Oslo største med henyn til innbyggertall.

Nominasjon

Frogner Høyres styre har valgt en nominasjonskomitë med tre medlemmer. Det er Bjarne Ødegaard, Ola Kvisgaard og Ellen Christine Christiansen som skal finne 21. kandidater til Frogner Høyres bydelsvalgsliste. Ola Kvisgaard, Frogner Høyres leder, er også nominasjonskomiteens leder.

Har du tips når det gjelder kandidater til jobbe som BU-leder eller som BU-medlemmer, ikke nøl med å sende inn forslag til Ola Kvisgaard per e-post [email protected] eller telefon 45476770

Har du spørsmål om hva det innebærer å være med i Bydelsytvalget kan du ta kontakt med den eller de du ønsker i Frogner Høyres BU-gruppe.

 

Siste nyheter