Bli bedre kjent med Øystein Sundelin

Bli bedre kjent med Øystein Sundelin

De neste ukene kommer vi til å presentere noen av kandidatene på Oslo Høyres bystyreliste, og her kan du bli bedre kjent med Øystein Sundelin fra bydel Nordre Aker.

Hvem: Øystein Rikheim Sundelin (34), bydel Nordre Aker.
Telefonnummer: 971 87 062

Lynrask CV:

Født og oppvokst i Oslo, vært i Oslopolitikken i tre perioder og vært frivillig i idretten hele livet.

Hva er målet ditt med å representere Høyre i Oslo bystyre?

Det mest fantastiske med å være i Oslopolitikken er at det er så kort vei fra vedtak til du ser resultatene i byen. Du føler du har vært med på noe stort når du ser hvordan Bjørvika utvikler seg eller når en ny kunstgressbane fylles opp av små og store fotballspillere.

Hva gleder du deg mest til med valgkampen?

Spesielt i valgkamper kommer du tettere på folk i byen fordi man bli invitert rundt i mange debatter, folkemøter og samlinger. Det er i møtene med alle disse menneskene du blir en bedre politiker. Jeg skulle ønske enda flere tok kontakt med oss i bystyret – vi er overraskende enkle å få tak i.

Mindre kjente talenter vi bør vite om?

Den mest intense delen av en valgkamp varer bare i 5-6 uker, men allikevel er det greit å finne på noe annet i de ukene. Rekker jeg det kommer jeg meg fortest mulig ut i marka, inviterer venner på middag eller dra på quiz. Men i valgkampukene blir det oftest med ambisjonen.

Fun facts om deg selv?

Før debatter kan jeg sitte i ganske lang tid å se på gamle klipp fra underhuset i London. Frekkhetene, elegansen, skarpheten og retorikk som både blå og rød side leverer der er fornøyelig. Om debattformen eller debattantene der er forbilder vet jeg ikke, men du får energi av å se på. Det nærmeste jeg har vært slike debatter var i Studentparlamentet ved UiO og i en og annen skoledebatt. Tror allikevel ikke vi som deltok der skal skryte på oss samme retoriske nivå.

Se også disse sakene:

Oslo Høyres program 2019-2023

Siste nyheter