Bli bedre kjent med Saida Begum

Vi presenterer noen av Oslo Høyres kandidater til bystyrelisten, og i dag kan du bli bedre kjent med Høyres ordførerkandidat i Oslo Saida Begum.

Lynrask CV:

  1. Politisk: Bystyrerepresentant siden 2011, politisk rådgiver, fraksjonsleder for kultur- og utdanning, og nå ordførerkandidat.
  2. Jobb: Advokatfullmektig hos advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA
  3. Utdanning: Master i rettsvitenskap

Politisk forbilde?

Ine Eriksen Søreide. Et av de første politiske innleggene jeg hørte da jeg meldte meg inn i Unge Høyre, var det Ine som holdt. Ine er en utrolig saklig og kunnskapsrik politiker, samtidig som hun er veldig varm og imøtekommende.

Hvorfor vil du bli ordfører?

Det er en unik mulighet til å representere hele byen, og gir meg mulighet til å jobbe for det jeg brenner mest for: Jobbe for at Oslo er byen der barn og unge har de beste mulighetene for å lykkes. Som Oslojente kjenner jeg byen utrolig godt. Jeg har vokst opp i en by jeg elsker, og vil bruke mitt engasjement til å bidra til at enda flere får det samme forholdet til Oslo som den beste byen å vokse opp, arbeide og bo i.

Hva gleder du deg mest til med valgkampen?

Noe av det jeg har elsket mest med å være politisk aktiv har vært å drive valgkamp. Dra på husbesøk, stå på stand, dele ut flyers, møte velgere og få den gode samtalen hvor man lærer litt mer om hverandre. Hvor utfordringer i hverdagen møtes med løsninger.

Mindre kjente talenter vi bør vite om?

Jeg er en skikkelig bokorm, og kan sluke en bok om dagen. Da jeg leste de tjukke Harry Potter-bøkene døgnet jeg for å bli ferdig. Jeg klarer ikke legge fra meg en god bok.

Fun facts om deg selv?
Nyfrelst el-sparkesyklist som aldri har sittet i førersetet i en bil.

Se også disse sakene:

Oslo Høyres program 2019-2023

 

Siste nyheter