Bli kjent med Pia Farstad von Hall

Bli kjent med Pia Farstad von Hall

De neste ukene kommer vi til å presentere noen av Oslo Høyres kandidater til bystyrelisten, og i dag kan du bli bedre kjent med Pia Farstad von Hall.

Hvem: Pia Farstad von Hall (kandidat nr. 3), Nordstrand

Lynrask CV:

  1. Politisk: Jeg er i dag Fraksjonsleder i byutviklingskomiteen og leder i Nordstrand Høyre. I tillegg er jeg leder av Oslo Høyres kvinneforum.
  2. Jobb: Siden 2015 har jeg værtpolitiker på heltid i rådhuset med ansvar for byutviklingssaker.
  3. Utdanning: Utdanningen min har jeg fra Universitetet i Bergen der jeg studerte samfunnsøkonomi. I tillegg har jeg tatt et lederkurs på IMD.

Politisk forbilde? Bob Dole

Hva er målet ditt med å representere Høyre i Oslo bystyre?

Først og fremst ønsker jeg å bidra til å gjøre Oslo til en bedre by å bo i. Oslo vokser, da er det viktig å legge til rette for en moderne byutvikling der vi tar vare på mangfoldet i byen vår. Samtidig må vi sikre at flere kan kjøpe sin første bolig og legge til rette for det.

I Oslo bor det få i sentrum. Det bør vi gjøre noe med. Vi kan bygge mange flere boliger i for eksempel Kvadraturen og videreutvikle Fjordbyen. Filipstad er et område som vil tilføre Oslo mange nye boliger og vil gi Oslo en ny park og et nytt felles svømmeanlegg. Her må vi også få til flere båtplasser.

Mindre kjente talenter vi bør vite om? 

Jeg har vokst opp i Bergen og har gjennom oppveksten brukt mye tid på sjøen. Å seile er en viktig fritidsaktivitet og jeg har en periode drevet med matchseiling. En morsom idrett.

Fun facts om deg selv?

Bergenser med sunnmørsk «r»

Se også disse sakene:

Oslo Høyres program 2019-2023

Bli bedre kjent med Silje Lutro

Siste nyheter