Bunnsolid arroganse fra Giske

Trond Giske mener Høyres skatteplan er en hån mot arbeidsfolk. Selv brukte hans regjering skattepengene til de arbeidsfolka som bygget Norge på en milliardmånelanding på Mongstad som aldri ble noe av og symbolkjøp av en strand på vestkanten i Oslo.

I 2013 sa Giske at aldri har noen norsk regjering overtatt et Norge i bedre økonomisk stand, og at norsk næringsliv og norsk økonomi var bunnsolid.

Dette var etter at DN skrev at norsk økonomi var på vei fra full gass til halv fart, Aftenposten skrev at arbeidsledigheten steg og Vårt Land at Ernas regjering arver forfallsbombe.

Sykehuskøene økte og det ble 15.000 flere fattige barn med Ap i regjering, til tross for at de hadde 21 milliarder mer i skatteinntekter, en oljepris på opp mot 120 dollar fatet og en økonomi i vekst. Hvem håner hvem?

Respekt for folks arbeidsinnsats

Ap har selv beregnet at skatteletten til en lavinntektsfamilie utgjør 15.200 kroner i året. Giske fnyser av at de med minst fra før nå får mer igjen.

De arbeidsfolka som betalte for Ap’s prestisjeprosjekter var blant annet mormor, som etter et nøysomt liv som tjenestepike, værelsespike og servitør bodde i en treromsleilighet i Groruddalen med oppsparte midler hun måtte betale formuesskatt av.

Med Høyre i regjering gjør hun ikke lenger det. Høyre respekterer folks arbeidsinnsats og sparepenger, og mener både arbeidsfolk og de som skaper arbeidsplasser skal få beholde mer av egne penger og verdiskaping selv.

Bedriftseiere og investorer bygger landet

Bedriftseiere og investorer bygger landet gjennom å skape verdier og arbeidsplasser som kommer alle til gode.

Det er fortsatt de som tjener mest som betaler mest skatt i Norge. Nå går ledigheten ned og veksten opp, og det skapes nye arbeidsplasser hver dag.

Å påstå at skattelette ikke kommer lavtlønnede og jobbskaping til gode, vitner om bunnsolid arroganse fra Giske.

Dette innlegget sto på trykk i Dagbladet 3. august.

Arbeid og sosial -

Siste nyheter