Frogner Høyre vil sette sitt preg på valgprogrammet

OHM14

Tekst og foto: Hans Magnus Borge

Ingen skal komme og si at Frogner Høyre tar lett på programbehandlingen i Oslo Høyre. Midt i adventstiden inviterte leder Ola Kvisgaard til et møte med anledning til å gjøre forandringer på programkomitéens forslag. Og det var kommet mange forslag – 5 sider.

Lang men viktig debatt

Etter en kort innledning ga Ola ordet til programkoordinator Jens Lie som straks tok et fast grep om debatten. Og det ble en livlig debatt som tok 4 timer. Men så kom det da mange forslag til forbedringer. Fra mobbing til landstøm for skip.

Også nye ansikter

Det var 17 som kom – inklusive Bystyrekandidatene Lene Haug, Heidi Fuglesang, Geir Kvarme, Carl-Henrik Bastiansen, Ola Kvisgaard og Claes Arvidsson. Sistnevnte kunne også gi verdifulle innspill om hvordan man gjør det i Stockholm. Ekstra hyggelig at det var noen «kirkefremmede» som kom. Og ga verdifulle bidrag til programmet.
Tanken er at dette skal sendes noen utvalgte lokalforeninger for å søke støtte for viktige punkter.

Siste runde i januar

Siste slaget står på Oslo Høyres årsmøte 23-24 januar.

Fristen for innsendelse av forslag er 5. januar. Både fra lokalforeninger og privatpersoner som er medlemmer av Oslo Høyres representantskap kan sende inn forslag.

Om du ikke er medlem, så kan du kontakte en som er det og komme med dine forslag så kanskje han eller hun vil sende dem inn sammen med deg.

Så folkens – ikke mist denne siste anledningen til å på virke Høyres program. Det er dette programet Høyre skal styre etter de neste 4 årene.

Her finner du Oslo Høyres forslag til program for 2015 >>

Siste nyheter