Godt innlegg på Oslo Høyres årsmøte

Bjørgulv holder innlegg på Oslo Høyres årsmøte

På Oslo Høyres Årsmøte i går, lørdag 23.1.2021 hadde Bjørgulv Vinje Borgundvaag flere innlegg. Det som kjennetegnet alle, var at de inneholdt både humor og god politikk. Under er et av innleggene gjengitt i sin helhet.

Kjære Høyrevenner.
Politikk er ikke plankekjøring om dagen. I USA, Polen, Ungarn, Storbritannia, Norge – og ikke minst i Oslo – det som skjer rundt oss nå gjør det tydelig at det betyr noe hvem du stemmer på, det betyr noe hvem som får tillit til å styre!

«Vi forsto tida vi levde i og ga svar folket trodde på», sa Trygve Bratteli om Arbeiderpartiets fremgang i etterkrigstiden. Nå er Høyre folkepartiet. Høyre er landets største parti, i Oslo har vi vært det i årevis. Fordi vi forstår at vi må gjøre forandringer for å bevare det vi har. Fordi vi har en positiv innstilling til omstilling.

Vi forstår at Oslofolk må få tro på fremtiden. Må oppleve at vi tar alle med på laget når vi må gjøre vanskelige endringer. Nå må vi stå sammen – og sørge for at det er Høyre som fortsetter å gi svarene folket tror på. At vi forstår hverdagen til alle som bor i Oslo – i hele byen. For det er bare vi i Oslo Høyre som kan utløse den kraften som skal til for å vinne byen tilbake.

La oss brette opp ermene og være ærlige og åpne med hverandre. Stå sammen og sette partiet foran oss selv. La oss gjøre det, dere – la oss ta Oslo tilbake sammen!

Hvis du ønsker å se årsmøtet så finner du det her: https://fb.watch/3dv-KWIbsI/

Siste nyheter