Høstkampanjen 2014

Høstkampamjen 2014 - Bilde av Fabian Stang, Erna Solberg og Stina Berger Røsland fra valgkampåpningen i 2011
Bilde av Fabian Stang, Erna Solberg og Stian Berger Røsland fra valgkampåpningen i Spikersuppa i 2011.
Foto: Lene Haug 

Høstkampanjen 2014

Høstkampanjen foregår 1-30 september. Denne kampanjen er også et-år-igjen-kampanjen.  Det er nå kun 12 måneder til Høyre tar sikte på å vinne sin sjette valgseier i Oslo, Vi satser på en lang og god valgkamp. Vi skal synliggjøre hva Høyre har gjort for å skape byen vi bor i, skape ny politikk i form av nytt program, vi skal nominere de beste kandidatene og vi fortelle velgerne om alt sammen.

Tekst: Lene Haug
Foto: Oslo Høyre, Lene Haug

1. september er det klart for stor kickoff til Høstkampanjen på Høyres Hus. Alle medlemmer har blitt invitert både per post og per e-post.

Tidligere samme dag er det duket for representantskapsmøte med nominasjon av Oslo Høyres ordførerkandidat og byrådslederkandidat. Til representantskapet kommer også kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner for å snakke om kommunereformen og Oslo Høyre skal vedta sin høringsuttalelse. En arbeidsgruppe har skrevet forslag til uttalelse fra Oslo Høyre.

Les mer om representantskapsmøtet og kampanje-kickoff 1. september her 

fabian-stang-og-stian-berger-rosland-croppedStian og Fabian stiller til gjenvalg

Pressen kommer til å være til stede, og det er vel ingen overraskelse at Stian Berger Røsland har sagt ja til å stille til gjenvalg som byrådsleder og at Fabian Stang har gjort det samme når det gjelder å stille til valg som ordfører i 2015.

Nominasjonskomiteen har ikke mottatt forslag på andre kandidater på toppen av Oslo Høyres liste og har selvsagt innstilt Fabian Stang på plass nummer 1  og Stian Berger Røsland som nummer 2.

Begge kandidatene brukte litt tid på å tenke seg om før de takket ja til å stille opp for fire nye år.
Les hva Stian Berger Røsland og Fabian Stang sa til pressen dette.

De øvrige kandidatene til Oslo Høyres bystyreliste blir nominert på det ordinære nominasjonsmøtet 9. februar 2015.

Kickoff og fest

Oslo Høyre inviterer alle medlemmer til kickoff og fest etter representantskapsmøtet 1. september. Festen starter klokke 20.00. Den valgte ordførerkandidaten skal holde tale og starte Høstkampanjen offisielt. Oslo Høyres leder Nicolai Astrup skal presentere kampanjen og det blir spennende overraskelser. Blant annet skal skuespillere fra musikaloppsetningen Skjønnheten og Udyret opptre. Det blir servering av pølser og godt drikke og for anledningen blir det satt opp bar i sjette etasje.

Vitsen med et storslått kickoff er selvsagt å skape glødende engasjement for Høstkampanjen hus hundrevis av valgkampmedarbeidere.

Screenshot 2014-08-24 00.53.17Sentral og lokal kampanje

Høstkampanjen vil bestå av aktiviteter i hele september. Oslo Høyre arrangerer mange aktiviteter sentralt og i tillegg vil alle 15 bydelsforeninger arrangere stander, husbesøk og aksjoner lokalt.  Frogner Høyre satser på morgenaksjoner og dessuten en stor aksjon under Markedsdagen i Bogstadveien.

Vi håper at våre medlemmer også vil delta på aksjoner i andre bydeler, og på sentrale aktiviteter. Det er særlig viktig for Oslo Høyre at vi har god synlighet i Oslo sentrum. Det vil derfor bli to store morgenaksjoner på Oslo S/Jernbanetorget og Nationaltheatret.

Oslo Høyre arrangerer også nattstand og åpent hus med omvisning under Oslo Kulturnatt 12. september.

 

[framed_box]

Høstkampanjen 2014

1-30 september

Sentrale aksjoner i regi av Oslo Høyre

Det vil også bli arrangert husbesøk med sentrale politikere som deltagere.

Frogner Høyres lokale aksjoner

  • 3.9  morgenaksjon på Majorstuen
  • 6. 9 markedsdag i Bogstadveien
  • 9.9 morgenaksjon på Majorstuen
  • 16.9 morgenaksjon på Majorstuen
  • 23. 9 morgenaksjon på Majorstuen
  • 29. 9 Husbesøk på Frogner
  • 39,9 morgenaksjon på Majorstuen
  • 1. oktober – ringekveld Høyres Hus
  • 23. oktober Husbesøk på Bygdøy
[/framed_box]

Siste nyheter