Ikke forenlig med Høyres verdier

- Samlet sett vil disse grepene bidra til at Norge også i fremtiden kan være blant verdens tryggeste land, skriver Nikolai Astrup. Foto: colourbox.com

De siste dagene har det kommet frem at Iftikhar Mahmood, som er Høyre tredje vararepresentant til bydelsutvalget i Søndre Nordstrand, ved flere anledninger har publisert lenker og bilder på sin facebook-side som er sterk konspiratoriske og antisemittiske.

Bloggen og bildene som det lenkes til representerer holdninger og et menneskesyn som ikke er forenlig med Høyres standpunkter og verdisyn.

Mahmood har nå beklaget delingen av dette materialet, erkjent at dette var ubetenksomt og har understreket at postingen er nå fjernet fra hans facebook-side da den ikke er representativ for hans holdninger og menneskesyn. Han har samtidig selv valgt å melde seg ut av partiet og vil derfor ikke representere Høyre i noen sammenhenger fremover.

Jeg er glad for at Iftikhar Mahmood har beklaget postingene og at han også har beklaget disse postingene til Israels ambassadør.