Morgenaksjoner i september

Det er klart for morgenaksjoner i september

  • Onsdag 3. september
  • Tirsdag 9. september
  • Tirsdag 16. september
  • Tirsdag 23. september
  • Tirsdag 30. september

 

I hele september er det et-år-igjen-kampanje i Høyre i hele landet. Aksjonene foregår både lokalt og nasjonalt. Frogner Høyre satser på en kampanje med fokus på morgenaksjoner på Majorstuen.

Vi møtes foran hovedinngangen på T-banen klokken 0730 og står frem til 0900. Om noen må dra tidligere for å rekke jobb er det ikke noe problem.

Kaffe eller te og litt informasjon på vei til jobb

Vi satser på å server kaffe, kanskje te og god informasjon om Oslo Høyres politikk et år før valget.

Morgenaksjoner med kaffe og te er veldig populært hos publikum. Mange blir svært takknemlige for en varm kopp. De fleste har det ganske travelt, men ikke rent få har tid til å slå av en liten prat. Med Beachflagg og Høyrejakker er vi også veldig synlige for bilister og busspassasjerer som reiser forbi. I Norges mest traffikerte kryss er morgenaksjoner en effektiv aksjonsform.

Er du ny på stand?

Dersom du ikke har stått på stand for Høyre tidligere, men har lyst til å prøve deg er en morgenaksjon perfekt. Du står aldri alene og er sammen med folk med lang erfaring som kan gi deg noe tips og svar på eventuelle utfordrende spørsmål fra publikum.

Vi kampanjeledere kan også gjerne møte deg til en kopp kaffe før oppstart og ta en prat om hvordan det er å stå på stand. Ta kontakt om du ønsker en prat i forkant av en morgenaksjon.

Praktisk informasjon

Kle deg godt og ta på med deg Høyrejakke om du har. Vi har ikke så mange igjen på lager å låne bort. Fint om du gir beskjed på telefon eller e-post om du ikke har jakke.

Det er viktig at du melder deg på via Doodle.

Har du spørsmål om aksjonene kan de rettes til:
aksjonsleder Jens Christian Blix tlf. 46612696 eller jcb@frognerhoyre.no
eller til Lene Haug tlf. 91697833 eller [email protected]

Nedenfor ser du kart og bilde av oppmøtestedet.


Vis større kart

Siste nyheter