Mulighetenes landsmøte

Oslo Høyre var godt representert på Mulighetskonferansen. Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen.

Høyres landsmøte, Mulighetskonferansen, ble holdt på Gardermoen fra 8. til 10. april.

Oslo Høyre var godt representert med 52 deltakere. Det ble holdt mange gode innlegg og Oslo Høyre fikk betydelig gjennomslag på våre prioriterte saker på landsmøtet.

– Et eksempel er uttalelsen «Et sterkt forsvar trygger Norge» der landsmøtet gikk inn for å øke bevilgningene til Forsvaret med NATOS ambisjon om 2 prosent av bruttonasjonalprodukt som langsiktig mål, sier Eirik Lae Solberg, som var Oslos medlem av resolusjonskomiteen.

Se innleggene fra landsmøtet
Hele møtet ble sendt live på Høyres nettsider, og der er det også lagt ut de fleste av innleggene til de som var oppe på talerstolen. Her er et lite utvalg av våre temainnledere på Mulighetskonferansen 2016.

Oslo Høyres leder, Nikolai Astrup, som også er leder av transportkomiteen på Stortinget, holdt en innledning hvor hans visjon om null utslipp i transportsektoren kom frem.

Kristin Vinje, nestleder i Oslo Høyre, holdt en innledning om Kunnskap og skole.

Stefan Heggelund, medlem av arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget, holdt innledning om utenforskapet, og hvordan det må gjøres store endringer innenfor trygdesystemet i Norge, slik at flere kommer ut i arbeidslivet.

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide snakket til landsmøtet om dagens situasjon i Forsvaret:

Gruppeleder, Eirik Lae Solberg, snakket om Oslo Høyre som opposisjonsparti i Oslo

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie og næringsminister Monica Mæland holdt sammen en innledning om hvordan vi skal møte dagens utfordring og skape nye arbeidsplasser.

Klimaminister Vidar Helgesen holdt innlegg om miljø- og transport

For å se flere videoer av innlegg og taler, besøk nettsidene til Høyre og se din lokale politiker på talerstolen.

 

Siste nyheter