Nominasjonskomiteen i Oslo Høyre er godt i gang

Nominasjonsprosessen i Oslo Høyre er godt i gang og du kan fremdeles spille inn navn til Oslo Høyres stortingsvalgliste 2021-2025. Har du lyst til å være kandidat, eller kjenner du noen som bør stille?

Oslo Høyres nominasjonskomité, ledet av Erling Lae, er nå i gang med arbeid med å finne de beste kandidatene til Oslo Høyres stortingsliste 2021-2025.

– Nominasjonskomiteen vil gjerne ha mange navn å spille på. Vi skal ha en liste med 26 navn. Vi håper og jobber for at regjeringen til Erna Solberg skal bli gjenvalgt og da trenger vi også mange vararepresentanter på Stortinget, sier nominasjonskomitéens leder, Erling Lae.

Alle forslag på kandidater kan sendes på epost: [email protected].

I oktober gjennomfører Oslo Høyre en rådgivende uravstemning blant alle betalende medlemmer i Oslo Høyre, Oslo Unge Høyre, Oslo Senior Høyre og DKSF. I Høyre er det slik at alle betalende medlemmer kan være med å gi råd til nominasjonskomiteen på hvem de ønsker skal stå på stortingsvalglisten. Også alle bydelsforeningene, Unge Høyre, Senior Høyre og Den konservative studentforening skal gjennomføre prøvenominasjon blant sine medlemmer og komme med sine forslag til hvem som bør stå på listen, og i hvilken rekkefølge.

Den endelige listen vedtas på Oslo Høyres nominasjonsmøte den 30. november.

Oslo Høyres nominasjonskomite består av:

Erling Lae, leder

Hilde Barstad, nestleder

Frode Helgerud

Ingrid Hopp

Ola Peter Krohn Gjessing

Øivind Tandberg

Anne Rygg

Kjell Omdal Erichsen

Aga Sadlowska

Knut Tvedten

Bjørgulv Borgundvaag

Berit Solli

Eirik Endresen

Else Marie Brodshaug

Lars Foyn

Pia Farstad von Hall

Tove Gjersrud

Hassan Nawaz

Max Henrik Arvidsson

 

Siste nyheter