Fikk organisasjonsprisen

Organisasjonsprisen – en pris for godt organisasjonsarbeid.

Lene Haug fra Frogner Høyre ble tildelt partiets organisasjonspris.

Under Høyres landsmøte 2014 delte partiet ut oranisasjonsprisen. Prisen går til en person som i løpet av det siste året eller over flere år har utmerket seg med å bidra spesielt til god og ny politisk, organisatorisk og/eller kampanje-aktivitet i foreningen.

Derfor fikk Lene Haug prisen:

Lene Haug er kampanjeleder i Frogner Høyre, en av Høyres største lokalforeninger med over 1100 medlemmer. Hun gjør en fantastisk innsats, hun er blid og har en enorm stå-på-vilje som smitter over på de som er med henne.

Lene både organiserer og deltar selv på arrangementer som for eksempel Holmenkollhelgen der de i år delte ut 250 liter Solberg-toddy, våraksjonen Rene Strender, landsmøtehelgen og andre tilstelninger i byen vår.

I valgkampen 2013 ledet hun den daglige standen foran forhåndsstemmelokalet på Majorstuen hvor rekordmange valgte å benytte forhåndsstemmeretten sin. Lene stod på stand hver dag og deltok på samtlige dørbank-kvelder i regi av Oslo Høyre i tillegg til daglig aktivitet i egen bydel.

Lene har deltatt på alle husbesøkskvelder sentralt i Oslo. Hun deltok på 18 sentrale husbesøkskvelder, omtrent like mange som ble arrangert. Lene har på egenhånd stått for flere tusen av de 85.000 husbesøkene som ble gjennomført i Oslo i valgkampen 2013.

Lene har fått mange med seg, og har fortsatt sitt store engasjement etter valget. Den siste måneden har hun fått organisert en stor aksjon for å vise frem Fjordbyen Oslo, i mer enn halvparten av Oslos bydeler. En viktig byutviklingssak som Høyre har arbeidet med siden 1999 og som byen er mer og mer stolt av.

Lene Haug

Siste nyheter