Ny programkomité i Oslo Høyre

James Stove Lorentzen og Mathilde Tybring-Gjedde skal lede den nye programkomiteen i Oslo Høyre. Foto: Oslo kommune / Sturlason

Oslo Høyres hovedstyre nedsatte på sitt møte 16. oktober den nye programkomiteen. Komiteen har som mandat å levere et forslag til bystyreprogram for perioden 2019-2023. Programmet skal behandles og vedtas på Oslo Høyres årsmøte i januar 2019.

Programkomiteens leder James Stove Lorentzen er til daglig leder for Helse- og sosialkomiteen i Oslo bystyre. Han og resten av komiteen gleder seg til å ta fatt på arbeidet med å utvikle ny politikk frem mot Oslovalget i 2019.

– Nå bretter vi opp ermene og starter arbeidet så raskt som mulig. Vi skal nedsette temagrupper som skal jobbe gjennom vinteren, og vi inviterer bydelsforeningene og sideforeningene til å komme med innspill til hvem som skal sitte i disse gruppene. Programkomiteen kommer til å gå bredt ut for å hente inn innspill til hva som skal være Høyres politikk i den kommende perioden. Vi skal konkretisere gode visjoner for Oslo som skal hjelpe oss med å vinne tilbake byrådsmakten i 2019, sier Stove Lorentzen.

Oslo Høyres programkomité 2019-2023:

James Stove Lorentzen, leder (Vestre Aker)

Mathilde Tybring-Gjedde, nestleder (Sagene)

Alice Aarebrodt (Østensjø)

Merete Agerbak-Jensen (St. Hanshaugen)

Saida Begum (Grünerløkka)

Bjørgulv Borgundvaag (Bjerke)

Per Henry Christiansen (Oslo Senior Høyre)

Bård Folke Fredriksen (Nordre Aker)

Siri Helene Hauge (Sagene)

Nicolai Øyen Langfeldt (Oslo Unge Høyre)

Bente Løkke-Sørensen (Nordstrand)

Kaia Rosseland (Grünerløkka)

Eirik Lae Solberg (St. Hanshaugen)

Bård Standal (Frogner)

Jenny Clemet von Tetzschner (St. Hanshaugen)

Siste nyheter