Nye politiske rådgivere i Oslo Høyre

Oslo Høyre gjør seg klar til valgkampen neste år, og har ansatt to nye politiske rådgivere.

– Nå girer vi opp og gjør oss klare til valgkampen i 2017. Der vi skal jobbe for å få gjenvalgt Solberg-regjeringen og få enda flere til å stemme Høyre fordi vi har de beste løsningene på det som trygger velferden i Norge, sier sjefsekretær i Oslo Høyre Christine Holtan Bøgh.

Mariette Christophersen Bøe er statsviter fra London School of Economics and Political Science og kommer fra Minerva der hun har vært redaksjonssjef. Hun har tidligere vært bystyremedlem i Oslo (2011 – 15) og aktiv i Nordstrand Høyre. Hun har også tidligere jobbet for det konservative partiet i det britiske parlamentet.

Lars-Jørgen Kihlberg Olsen er jurist fra Universitetet i Oslo og har kommet tilbake til Norge etter 10 år utenlands, der han blant annet har jobbet som jurist og talsperson for FN i Røde Khmer-tribunalen i Kambodsja. Før dette var han blant annet leder for operasjonelle aktiviteter og informasjon ved Flyktninghjelpen i Kosovo. Lars-Jørgen har vært folkevalgt i 10 år i kommunestyret i Rælingen i Akershus, og har tidligere jobbet både i Akershus Høyre og Oslo Høyre.

– Vi er veldig glade for å ha Mariette og Lars-Jørgen på plass i Oslo Høyre. De er svært kunnskapsrike og har masse erfaring som vil komme hele organisasjonen vår til gode, sier Christine Holtan Bøgh.

Begge er nå på plass i sekretariatet i Høyres hus.

Mariette kan du nå på [email protected] og Lars-Jørgen skriver du til på [email protected]

Siste nyheter