Oslo Høyres bystyregruppe søker rådgiver for strategi og omdømmebygging

Oslo Høyres bystyregruppe er den største parlamentariske gruppen i Oslo bystyre med 15 av 59 representanter. Bystyregruppen forvalter Oslo Høyres valgprogram gjennom deltakelse i bystyrets politiske arbeid og debatter. Sammen med Oslo Høyre har bystyregruppen ansvaret for å bygge opp en strategi, retorikk og kandidater som i 2023 skal vinne flertall ved kommunevalget i Oslo. Bystyregruppen har i dag fem bystyremedlemmer på fulltid og tre rådgivere med kontor på Oslo rådhus.

Vi ser etter en rådgiver for å styrke laget med strategisk forståelse og erfaring med omdømmebygging. Enten gjennom erfaring og konkrete resultater fra lignende arbeid og relevant høyere utdanning er ønskelig. Arbeidsoppgavene vil omfatte, men ikke nødvendigvis begrense seg til, nettverksbygging mellom bystyregruppen og ulike aktører i byen, oppbygging av bystyregruppens profiler, i nært samarbeid med vår pressesjef utvikle strategi og kommunikasjonsplaner for både tradisjonelle og sosiale medier og være tett på gruppens ledelse for å tilrettelegge for deres oppgaver som heltidsombud.

Vi søker en person som kan jobbe med konkrete saker vi ønsker å få frem i samarbeid med våre politikere og styrke vår utadrettede profil på våre kjernesaker.  

Vi søker en person som kan bidra til godt samarbeid mellom våre politiske miljøer på Rådhuset, Stortinget og partikontoret.

Vi ser etter deg som har kunnskap om norsk politikk og helst lokalpolitikk i Oslo, som kjenner Høyre og som har ønske om å bli med på et langsiktig arbeid rettet inn mot valgseier i 2023.

God skriftlig og muntlig fremstillingsevne er viktig. Evne til raskt å sette seg inn i større dokumenter og problemstillinger og gi råd om håndtering er viktig. Forståelse for politisk arbeid og erfaring med kommunikasjonsarbeid er en forutsetning.

Arbeidssted vil være i Oslo rådhus. Lønn etter avtale. For ytterligere spørsmål, kontakt gruppeleder Øystein R. Sundelin på 97187062 eller [email protected]. Søknad sendes til denne epostadressen innen 30.desember 2020

Siste nyheter