Tusen takk for innsatsen!

100timer

Tusen takk!

Tusen takk til deg som har bidratt til denne valgseieren. Til deg som har stemt, delt ut flyers og brosjyrer, stått på stand, fulgt oss på sosiale medier, stått listebærer, gått husbesøk eller overtalt venner og familie til å stemme Høyre.

Velgerne fikk valget mellom tolv år med rødgrønn regjering eller en borgerlig regjering med nye ideer og bedre løsninger. Velgerne var ikke i tvil. Det endte med det største borgerlige flertallet på Stortinget noensinne!

Høyre har gjort sitt beste valg på en generasjon, og kan ende med statsministeren for første gang på et kvart århundre. Det hadde ikke vært mulig uten det møysommelige arbeidet partiet har lagt ned i å utvikle og vise frem flere sider av vår politikk de siste åtte årene. Det er først og fremst Ernas fortjeneste. Samtidig betyr det enormt mye at tusenvis av frivillige over hele landet har stått på sent og tidlig i flere uker for å spre det glade budskap og svare på spørsmål fra velgerne.

Oslo Høyre har banket på 85 000 dører i valgkampen – eller om lag hver fjerde husstand i Oslo. Det er 30 000 flere enn vi trodde da valgkampen startet! Vi har delt ut 400 000 ulike brosjyrer, programmer og valgkampavis, og 15 000 flasker med Fabivann. Sekretariatet, bydelsforeningene, Senior-Høyre, Oslo Unge Høyre, kandidatene og mange hundre av våre medlemmer har alle levert en utrolig innsats og bidratt til å dra denne seieren i land. Tusen takk for innsatsen!

I Oslo øker vi nå antall stortingsmandater fra 4 til 6, med 8,1 pst høyere oppslutning enn ved valget i 2009. Det betyr at Stortingsbenken forsterkes med Kristin Vinje, Mudassar Kapur og Stefan Heggelund. Ine, Michael og jeg gratulerer og ser frem til å ønske dem velkommen på Stortinget.

Når seiersgleden har lagt seg begynner arbeidet med å evaluere valgkampen og stake ut kursen mot kommunevalgkampen i 2015. Har du ris eller ros som du ønsker å dele med oss i forbindelse med evalueringen, setter vi stor pris på det. Den kan sendes til [email protected]

Med vennlig hilsen

Nikolai Astrup, leder i Oslo Høyre

Foto: CF-Wesenberg/kolonihaven

 

Siste nyheter