Verv en venn i sommer!

Nikolai Astrup

Neste år er det valg og derfor trenger vi flere medlemmer.

Din innsats kan gjøre en forskjell.

Medlemmene er Høyres viktigste ressurs. Høyres mål er å få 5000 nye betalende medlemmer før valget. Skal vi nå dette målet må alle hjelpe til. Mange av våre velgere er ennå ikke medlemmer fordi ingen har spurt dem. Spør en venn eller bekjent om å bli medlem.

Tiden fremover mot valget i 2015 blir en veldig spennende tid. Nominasjonskomiteen er i gang med sitt arbeid og dersom du vet om noen som kan tenke seg å stille til valg, ikke nøl med å sende dine innspill til komiteen på: [email protected]

Programkomiteen foran kommunevalget er også godt i gang med sitt arbeid. Skulle du ha innspill som ennå ikke er sendt til programkomiteen, send disse til [email protected]

Vervepremie:

1-2 nye medlemmer: Du kan velge mellom en Camelback, termokopp eller t-skjorte fra Høyres nettbutikk.

Den som verver flest medlemmer fra 1. juli – 25. august vinner 4 billetter (2 voksne og 2 barn) til fornøyelsesparken Tusenfryd. Vinneren utropes på Kick off 1. september!

Last ned Høyres dugnads-app, logg deg inn på mitt høyre på nettsiden og meld inn medlemmet her: www.hoyre.no/www/verv_medlem/ eller send informasjon om medlemmet til [email protected]. Dersom du sender e-post må du huske å skrive hvem som har vervet.

 Velkommen til Kick off for Ett-år-igjen-kampanjen!

1.september braker det løs på Høyres Hus. Representantskapet skal nominere ordførerkandidat og byrådslederkandidat foran kommunevalget i 2015 og vedta høringsuttalelse om kommunereformen før vi inviterer alle medlemmer til Kick off og innvielse av det nyoppussede Høyres Hus. Vi kommer til å være der, kommer du?

Meld deg på her.

 

Siste nyheter