Vil du vinne valget med oss?

Oslo Høyre trenger flere medarbeidere til å hjelpe alle frivillige, tillitsvalgte og kandidater til å gjøre en så bra valgkamp at vi vinner Oslo den 14. september.

Vi ser etter flere medarbeidere som enten kan:

  • Formulere gode tekster og lage innspill på sosiale medier. Har du god formuleringsevne, vet hvordan du raskt når ut, og er god til å tenke illustrasjoner og bilder kan du bli medarbeider på dette området. Har du politisk erfaring fra noen av Høyres organisasjonsledd i tillegg er det optimalt.
  • Organisere arbeidet med stands og husbesøk, og herunder valgboden på Karl Johans gate og i bydelene. Sørge for at valgkampmedarbeiderne har nok materiell å dele ut, og at det er ryddig og god oversikt i valgkampsentralen. Du må ha ordenssans og like å organisere.
  • Jobbe med politiske tekster med tanke på innsalg til mediene og til bruk i sosiale medier. Hvis du har skriveerfaring og politisk erfaring vil det være ideelt.

Arbeidet i en valgkamp er krevende og slitsomt, men veldig morsomt. Du får optimistiske og gode kolleger, og du får jobbe med alle våre kandidater både til bystyret og i bydelene, i tillegg til alle de mange frivillige.

Du trenger ikke ha erfaring fra alle områdene samtidig, men er du interessert i delvis å jobbe litt i sommer, og jobbe mye i august og starten av september, så  vil vi høre fra deg.

Send en kort epost med CV så raskt du kan til [email protected], og senest innen utgangen av mandag 22. juni. Skriv i e-posten om du har førerkort for bil eller ikke.

Siste nyheter