Øystein Rikheim Sundelin

Gruppeleder / Leder byutviklingsutvalget

Født og oppvokst i Oslo, vært i Oslopolitikken i tre perioder og vært frivillig i idretten hele livet.

Det mest fantastiske med å være i Oslopolitikken er at det er så kort vei fra vedtak til du ser resultatene i byen. Du føler du har vært med på noe stort når du ser hvordan Bjørvika utvikler seg eller når en ny kunstgressbane fylles opp av små og store fotballspillere. Byen kan alltid bli bedre for vi som bor her. Og Høyre skal alltid utvikle nye gode løsninger og ikke minst ta imot nye gode ideer.

Selvfølgelig er det morsommere når du er en del av flertallet og ikke sitter i opposisjon, derfor skal Oslo Høyre bruke denne perioden godt for å sikre et nytt flertall i byen i 2023. Kunnskap i skolen, reell valgfrihet i omsorgen og miljøtiltak som virkelig gir resultater vil være viktig for Høyre i opposisjon.

Alle skal vite at det er en kort vei til Høyres folkevalgte. Brenner du for en sak, ønsker du å få frem akkurat din idé eller vil du snakke med oss om aktuelle saker må du bare ta kontakt. Vår jobb er å være ombud for byens innbyggere. Og det er i møtene med alle disse menneskene du blir en bedre politiker. Jeg håper enda flere tok kontakt med oss i bystyret – vi er overraskende enkle å få tak i.

Kontakt meg på e-post [email protected] eller telefon 97187062

Foto: Oslo kommune/Sturlason

Videohilsen fra Øystein

Siste saker fra Øystein

–Byrådet ofrer grønne lunger uten grunn

–Byrådet ofrer grønne lunger uten grunn

Øystein Rikheim Sundelin 12.11.2019 kl. 15.28

Verdifulle friområder er de største taperne når byrådet med støtte fra Rødt tvinger gjennom en forhastet og dårlig løsning for nytt vannbehandlingsanlegg under Husebyskogen. Les mer »

Høyre vil fjerne eiendomsskatten

Høyre vil fjerne eiendomsskatten

Øystein Rikheim Sundelin 04.06.2019 kl. 13.43

I 2016 startet Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Miljøpartiet de Grønne og Rødt innkrevingen av eiendomsskatt i Oslo. Før det betalte ikke Oslos familier og boligeiere denne ekstraskatten på sitt hjem. Les mer »

Høyres alternativ for et mer fremtidsrettet Oslo

Øystein Rikheim Sundelin 29.11.2017 kl. 15.49

I dag legger Oslo Høyre frem vårt alternativ til byrådets Oslobudsjett for 2018. Her satser vi på skole og barnehage, et økt kollektivtilbud og mer støtte til rusomsorg. Les mer »

MOTTA NYHETSBREV

GJØR EN FORSKJELL

Bli medlem her