Stian Berger Røsland

Bystyrerepresentant

Jeg ble født i Oslo i 1976 og har bodd i byen hele livet mitt, med unntak av et år i Bergen mens jeg var barn. Jeg er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, er gift og har to barn.

Mitt politiske engasjement begynte i ungdomstiden gjennom Oslo Unge Høyre. Her ble jeg valgt til leder i 1996 og i 1998 ble jeg medlem av sentralstyret i Unge Høyres Landsforbund.

Ved kommunevalget i 1999 ble jeg for første gang valgt inn i bystyret. 10 år senere ble jeg utnevnt til å bli Oslos sjette byrådsleder, etter at Erling Lae gikk av. I disse 10 årene var jeg også finansbyråd i 2 år, og jobbet som jurist i Advokatfirmaet Ræder.

Det har vært en glede å ta del i utformingen av Oslo i disse årene, og jeg ser frem til fortsettelsen. Da Høyre/Venstre/KrF byrådet tiltrådte høsten 2011 lagde vi en byrådserklæring som beskriver våre politiske mål og visjoner for de nærmeste 4 årene. Du kan lese byrådserklæringen her.

Hva mener Stian?

Jeg jobber for at Oslo skal bli en tryggere, grønnere og smartere hovedstad.

Videohilsen fra Stian

Siste saker fra Stian

Oslo skal fortsette å lede an!

Stian Berger Røsland 07.09.2015 kl. 10.14

Jeg vil fortsette å jobbe for et grønnere Oslo, og vi har klare planer for hvordan vi skal få det til. Noe av det viktigste vi skal gjøre, er å… Les mer »

MOTTA NYHETSBREV

GJØR EN FORSKJELL

Bli medlem her