Foto: Oslo kommune/Sturlason

Øystein Rikheim Sundelin

Født og oppvokst i Oslo, vært i Oslopolitikken i tre perioder og vært frivillig i idretten hele livet.

Det mest fantastiske med å være i Oslopolitikken er at det er så kort vei fra vedtak til du ser resultatene i byen. Du føler du har vært med på noe stort når du ser hvordan Bjørvika utvikler seg eller når en ny kunstgressbane fylles opp av små og store fotballspillere. Byen kan alltid bli bedre for vi som bor her. Og Høyre skal alltid utvikle nye gode løsninger og ikke minst ta imot nye gode ideer.

Selvfølgelig er det morsommere når du er en del av flertallet og ikke sitter i opposisjon, derfor skal Oslo Høyre bruke denne perioden godt for å sikre et nytt flertall i byen i 2023. Kunnskap i skolen, reell valgfrihet i omsorgen og miljøtiltak som virkelig gir resultater vil være viktig for Høyre i opposisjon.

Alle skal vite at det er en kort vei til Høyres folkevalgte. Brenner du for en sak, ønsker du å få frem akkurat din idé eller vil du snakke med oss om aktuelle saker må du bare ta kontakt. Vår jobb er å være ombud for byens innbyggere. Og det er i møtene med alle disse menneskene du blir en bedre politiker. Jeg håper enda flere tok kontakt med oss i bystyret – vi er overraskende enkle å få tak i.

Kontakt meg på e-post [email protected] 
eller telefon 97187062

Siste saker fra Øystein