Javad-ul-Mutayyab Mushtaq

Fødselsår: 

1988

Yrkestittel: 

Toppleder, Gründer og Investor. Kapital 40 under 40 og E24s Ledertalentene som en av Norges fremste ledertalenter.

Bydel:

Frogner

Utdanning:

Siviløkonom (Honors og Young Alumni Award) fra Handelshøyskolen BI. Kåret til Norges beste Økonomistudent i 2010, Harvard Business School MOC pris i 2011, beste Masteroppgave av Oslo Kommune i 2013. Fulbright Summer Scholar.

Hvilke politiske saker er du mest opptatt av? 
At byen og landet skal være ledende med den beste politikken rundt 1) Klima, helse, miljø og bærekraft, 2) Utdanning, kompetanseheving og livslang læring, 3) Innovasjon, teknologi og fremtidens næringsliv, 4) Et inkluderende og mangfoldig samfunn for alle.

Hvorfor har du lyst til å stille til valg for Oslo Høyre? 
I en verden i endring trenger vi en ambisiøs politikk med byer som aktører til å skape systemendring som rigger oss for nåtid og fremtid. Høyre har den beste politiske plattformen for å sikre skiftet vi trenger, og jeg vil bidra med min drivkraft til det.

Hvilke erfaringer og kvalifikasjoner vil du fremheve ved deg selv? 
Jeg bringer en ekstrem drivkraft og kapasitet, et unikt perspektivs-mangfold, bred ledererfaring fra nærings- og organisasjonsliv – lokalt og internasjonalt (5 kontinenter), med en evne til å mobilisere, samarbeide, og skape samspill til å få til endring.

Hva er ditt favorittsted i Oslo?
Det er så mange perler i Oslo, noe som gjør det vanskelig å velge bare ett. Vi har en fantastisk by fra Øst til Vest med alt i mellom. Mitt beste råd; bruk sommeren til å være turist i egen by og oppdag nye perler hver eneste dag!