Jin Kathrine Fosli

Fødselsår: 

1984

Yrkestittel: 

Rådgiver i Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Bydel:

Grünerløkka

Utdanning:

Mastergrad i politisk økonomi og historie fra Blindern, Universitetet i Oslo. Bachelorgrad i journalistikk fra Mediehøgskolen Gimlekollen.

Hvilke politiske saker er du mest opptatt av? 
Oslo endrer seg, derfor er det viktig å skape nye og grønne arbeidsplasser. Vi må samtidig sørge for stabile rammevilkår for bedriftene, for å sikre bærekraft i byens næringsliv. Utdanning som kilde til sosial mobilitet. Boligpolitikk og skeiv-politikk.

Hvorfor har du lyst til å stille til valg for Oslo Høyre? 
Jeg ønsker å rendyrke politikken, men samtidig søke brede allianser der det er mulig for å få gjennomslag. Jeg vil jobbe for å vinne kampen om fritt skolevalg og vinne tilbake Osloskolen, samt skape gode oppvekst- og levekår for innbyggerne i Oslo.

Hvilke erfaringer og kvalifikasjoner vil du fremheve ved deg selv? 
Jeg har lang erfaring fra kundesenter, ringing og stands, og vil nå ut til nye velgere og minoriteter. I tillegg har jeg flere års erfaring fra betalingsformidling, og er opptatt av å finne løsninger på praktiske og strukturelle utfordringer.

Hva er ditt favorittsted i Oslo?
Oslo Kajakklubb og Dyna Fyr er favorittstedene mine i Oslo. Padling på Oslofjorden er et mentalt og fysisk fristed. Samtidig elsker jeg den gode atmosfæren på Oslo Pride. Som politiker må det være lov å ha to tanker i hodet på én gang.