Jin Zhou

Fødselsår: 

1972

Yrkestittel: 

Business Development Manager

Bydel:

Ullern

Utdanning:

Jeg har bachelor i business administrasjon fra universitet i Kina og Prosjektledelse utdanning i Norge. Jeg behersker språk Norsk, Kinesisk og Engelsk flytende både skriftlig og muntlig og har kjennskap til Italiensk, svensk og dansk.

Hvilke politiske saker er du mest opptatt av? 
Bolig politikk, Smart City, Næringsliv og Handel, Mangfoldig og inkluderende by, Utdanning forskning skolepolitikk, Valgfrihet i eldreomsorgen, Helse politikk, klima og miljø, Kollektivtrafikk og veiutbygging

Hvorfor har du lyst til å stille til valg for Oslo Høyre? 
Som en alenemor med to ungdommer, en næringslivet ansatt, en godt integrert innvandrer som har bodd i Oslo (flere bydeler) over 21år, vil jeg bidra til at Oslo blir et bærekraftig internasjonalt mangfoldig by under Oslo Høyre styring. 

Hvilke erfaringer og kvalifikasjoner vil du fremheve ved deg selv? 
Jeg er aktiv i Oslo Høyre, sitter i Oslo Høyre Representantskapet og ble valgt inn som vara i BU Ullern og styremedlem i Ullern Høyre. Jeg har mange års varierte arbeidserfaring og kompetanser knyttet til næringslivet i flere internasjonale selskaper.

Hva er ditt favorittsted i Oslo?
Bjørnvika, Det hvite operahuset, Barcode som har gitt byen en ny skyline, her finner du også eksklusive forretninger, kunstgallerier og restauranter. Ut mot fjorden og ved siden av MUNCH, ligger Oslobukta i Bispevika.