Sidsel Eidam Kjeldaas Salte

Fødselsår: 

1943

Yrkestittel: 

Lokalpolitiker/Konsulent/Pensjonist

Bydel:

Nordre Aker 

Utdanning:

Realartium 63, økonomisk gymnas som privatist 64, forberedende i filosofi 65, bedriftsøkonom BI 91. Diverse kurs innen regnskap, prosjektarbeid og investeringer. Fått opplæring innen fagforeningsarbeid. Samt variert livserfaring (3 barn, 7 barnebarn)

Hvilke politiske saker er du mest opptatt av? 
Høyres skolepolitikk. Gi alle best mulige utgangspunkt til å takle livets utfordringer. Fornuftig offentlig pengebruk. Gjenbruk i det små men også i det store (eks,: Nationalgalleriet, Munch museet). En levende Oslofjord.

Hvorfor har du lyst til å stille til valg for Oslo Høyre? 
Over ti år vært medlem av Kultur- og oppvekst- og senere Miljø-, plan- og samferdselskomiteen med de begrensningene det innebærer: Ønsker å gå over fra det lokale BU til å jobbe for hele byen og kunne følge de store prosjektene helt frem til utførelse.

Hvilke erfaringer og kvalifikasjoner vil du fremheve ved deg selv? 
Interesse: Andre menneskers ve og vel, ønske om å bidra. Kjempet for kvinners rettigheter i alle år, i Braathens flyvertinne forening. vært fagforeningsleder for funksjonærene i Lilleborg as og i Orkla ASA. Evne til å få folk i tale og oppnå resultater.

Hva er ditt favorittsted i Oslo?
Grefsenkollen hvor jeg bor, med hele Oslo for våre føtter. Ubeskrivelig nydelig utsikt!!! Over veien er Marka med fine turstier og med badeplass på Trollvann like i nærheten. En spasertur nedover ligger Storo og Nydalen med restauranter og butikker.